Άννα Μαρία Κωνσταντινίδου

Άννα Μαρία Κωνσταντινίδου - Βιογραφικό

Η Άννα Μαρία Κωνσταντινίδου γεννήθηκε στις 27/08/2000 στην Θεσσαλονίκη, ασχολήθηκε με την ζωγραφική και την λογοτεχνία από πολύ μικρή ηλικία τόσο ως ακροάτρια πολλών παιδικών παραμυθιών, λογοτεχνικών βιβλίων και ποίησης από την μεγάλη ποιητική και λογοτεχνική συλλογή της μητέρας της.

Στην συνέχεια ασχολήθηκε με την δημιουργία ιστοριών και την εικονογράφηση τους ως ερασιτέχνης συγγραφέας με πρώτη και κύρια αναγνώστρια την μητέρα της. Διανύει σήμερα την πρακτικής της άσκηση ως Βοηθός Βρεφονηπιοκόμου σε παιδικό σταθμό της Θεσσαλονίκης, απόφοιτη του τμήματος παιδαγωγικών του ΙΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360° Θεσσαλονίκης.

Βρήκε την έμπνευση της ξανά μέσα από την πίστη μιας καθηγήτριας δημιουργικής γραφής που έσκαψε μόλις σε ένα μάθημα να βρει την πένα της, η ιστορία βασίζεται σε ανάθεση εργασίας για την διαφορετικότητα.

Ξανά πίστεψε στην ίδια και ιδού το αποτέλεσμα οι ΤΡΕΙΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΙ ΦΙΛΟΙ είναι το πρώτο παραμύθι της που εκδίδεται από της Εκδόσεις ΚΟΥΡΟΣ και υπόσχεται να ακολουθήσουν και αλλά!

Βιβλία συγγραφέα

Τρεις διαφορετικοί φίλοι

Τρεις διαφορετικοί φίλοι

Πού να φανταστεί κανείς πως τρία παιδιά που γεννήθηκαν σε τόσο μακρινές μεταξύ τους Ηπείρους με διαφορετικές κουλτούρες, συνήθειες, ήθη και άλλα τόσα διαφορετικά… θα ερχόντουσαν αντιμέτωποι με την ίδια τους τη διαφορετικότητα, τις ανησυχίες της παιδικής ηλικίας, την ανάγκη να ενταχθούν στο κοινωνικό σύνολο, τον φόβο της απόρριψης.