Ειρήνη Παρασκευή Ζαχοπούλου​​

Ειρήνη Παρασκευή Ζαχοπούλου​​​​​​ - Βιογραφικό

Ονομάζομαι Ειρήνη Παρασκευή Ζαχοπούλου​​.

Μεγάλωσα στην γραφική Αμφιλοχία Αιτωλοακαρνανίας μέχρι τα 18 μου χρόνια. Το όνειρό μου να σπουδάσω Αγγλική Φιλολογία το έκανα πραγματικότητα αποφοιτώντας με άριστα από το Πανεπιστήμιο του Essex της Μεγάλης Βρετανίας. Ακολούθησαν σπουδές και επιμορφώσεις στην Σχολική Ψυχολογία, την Διαφοροποιημένη Διδασκαλία και τον Νευρογλωσσικό Προγραμματισμό. Τελευταίο απόκτημα το μεταπτυχιακό μου στην Ειδική Αγωγή.

Ζω σε αυτόν τον ταλαιπωρημένο πλανήτη 43 περιπετειώδη χρόνια και λέω να μείνω για όσο παραπάνω μπορώ. Είμαι παντρεμένη και ζω ευτυχισμένα με τον Κίμωνα που ξέρει να συντροφεύει υπέροχα τις σιωπές και τα γέλια μου. Η κοινή ζωή μας απέκτησε άλλη μορφή και νόημα όταν γίναμε γονείς του εκρηκτικού Νικόλα. Οι νύχτες μου είναι γεμάτες φως και μπόλικη ημέρα μιας και μένω συχνά ξάγρυπνη μελετώντας άρθρα και συνάμα γράφοντας για αυτά που αγαπώ και πυρπολούν την ψυχή μου. Πάντα γοητευόμουν από όμορφα κείμενα και ποτέ δεν έπαψα να είμαι λάτρης των βιβλίων. Χρόνια τώρα γράφω δικά μου κείμενα και ποιήματα διότι είναι ο καλύτερος τρόπος να οργανώσω τις σύντομες αποδράσεις μου από το εδώ και το τώρα!

Βιβλία

Σαν ψέμα

Σαν ψέμα

Σαν ψέμα. Υπέροχο συναίσθημα να δημιουργείς με το παιδί σου ό,τι και αν είναι αυτό το δημιούργημα! Ξεκινήστε από πίτσα και ίσως γράψετε βιβλίο όπως εμείς. Ψέμα; Δεν νομίζω! Γράφοντας τις σύντομες ιστορίες μας στην αρχή της καραντίνας η δύσκολη καθημερινότητα μπλέχτηκε απροσδόκητα με γέλια, χορούς, NLP, διαλογισμούς, καημούς, αταξίες, πονηριές και μεγάλες αγκαλιές!