Το κρήδεμνον της Λευκοθέας

Το κρήδεμνον της Λευκοθέας είναι ο νέος καρπός δημιουργίας της χαρισματικής ποιήτριας, Κατερίνας Πήττα που εκδόθηκε από τις Εκδόσεις ΚΟΥΡΟΣ.

Η Κατερίνα Πήττα είναι ένα γνήσιο και ταπεινό πλάσμα με ήθος, σεβασμό, ενσυναίσθηση και ανυπέρβλητο ζήλο για όλα όσα πράττει, για όλα όσα προσπαθεί…

Ποίηση σαν κρυστάλλινο νερό, με λόγο χυτό, φιλοσοφημένες σκέψεις και αέρινη αρμονία, όπου η δύναμη του λόγου και η έξοχη πένα της ποιήτριας φαίνονται από τις πρώτες σελίδες του έργου. 

Η ποιήτρια γράφει με τα φτερά της ψυχής της συγκινώντας βαθιά με την απλότητα των περιγραφών και την έκφραση των πανανθρώπινων ιδανικών, παρασύροντάς μας σε μονοπάτια αυτογνωσίας.

Οι στίχοι της είναι καταστάλαγμα ψυχικής εξέλιξης, θησαυρός και αξίες κληρονομημένες που ζουν μέσα της. Στις αξίες αυτές προσπαθεί να διαπεράσει την δημιουργική της πνοή για να πλάσει τις νέες, που δημιουργούν τον πολιτισμό μας μέσω της δικής της ζύμωσης, η οποία συντελείται σε όλα τα είδη των ιδανικών της.

Μέσα από την καλλιέπεια των στίχων της, την ευγένεια, την αβρότητα και την κριτική οξυδέρκειά της, η Κατερίνα Πήττα, περνά στοχαστικά διανοητικούς προβληματισμούς που κερδίζουν συναισθηματικά τον αναγνώστη!

“Το Κρήδεμνον της Λευκοθέας” είναι μία ξεχωριστή ποιητική συλλογή που καθηλώνει, ταξιδεύοντάς μας σε κόσμους ονειρικούς και πλημμυρίζοντας την καρδιά μας με μια ζηλευτή πανδαισία χρωμάτων!

Το κρήδεμνον της Λευκοθέας

 Συγγραφέας : Κατερίνα Πήττα