Το σπίτι στον Παπριώνα

«Το σπίτι στον Παπριώνα» είναι ο πρώτος καρπός δημιουργίας της χαρισματικής ποιήτριας, Μαρίνας Κλουδά, που πρόσφατα εκδόθηκε από τις Εκδόσεις ΚΟΥΡΟΣ.

Ποίηση εμπνευσμένη από τα μέρη που μεγάλωσε, στο νησί της, την πανέμορφη Κέρκυρα, στο εξοχικό των παππούδων της.

Κάθε ποίημά της σμιλεμένο γεμάτο ευαισθησία και μυστικά περάσματα εξυψώνει τη σμίξη αγάπης, χαράς και ελπίδας. Με τον δικό της μοναδικό τρόπο η ποιήτρια εισχωρεί στα βάθη της ανθρώπινης ψυχής και συνθέτει συναισθήματα απείρου κάλλους. Με λαμπερό ήθος, απλότητα και σεμνότητα, χειρίζεται με επιδεξιότητα τον ποιητικό της λόγο μεταλαμπαδεύοντας τις μεγάλες αξίες της ζωής! Οι στίχοι της τρυφεροί, γεμάτοι φαντασία εμμένουν στην σκέψη μας ενισχύοντας με θελκτικότητα την αρετή, την αξιοπρέπεια, την ανθρωπιά.

«Το σπίτι στον Παπριώνα» μοιάζει σαν μία ωδή, μία προσευχή που μας καλεί να αγκαλιάσουμε το “εσωτερικό παιδί” μέσα μας και μας οδηγεί σε μονοπάτια ομορφιάς και γαλήνης. Μέσα από τη συγκεκριμένη ποιητική συλλογή η ποιήτρια βγάζει όλα τα πολύτιμα κομμάτια του εαυτού της και μας προτρέπει να υψώσουμε όλοι μαζί τη φωνή μας για να επικρατεί πάντα η αγάπη, η καλοσύνη, ο σεβασμός και η προστασία της φύσης! Η άξια δημιουργός με ζηλευτή αυθεντικότητα περνά ουσιαστικά μηνύματα σχετικά με όλα τα καίρια σταυροδρόμια της ύπαρξής μας και ταυτόχρονα μας ταξιδεύει σε ορίζοντες γεμάτους φως…

Η ταλαντούχα, Μαρίνα Κλουδά, καταφέρνει με τον δικό της ξεχωριστό τρόπο να μας αιχμαλωτίσει, να δονεί από συγκίνηση τον καθένα μας ενώ ταυτόχρονα οι στίχοι της χαρτογραφούν στην ψυχή και ριζώνουν βαθιά στη μνήμη, χαραγμένοι αλώβητοι κι ανέπαφοι στο διάβα του χρόνου.

 Συγγραφέας : Μαρίνα Κλουδά