Φωτεινή Γ. Αρβανίτη Μαλανδράκη

Φωτεινή Γ. Αρβανίτη Μαλανδράκη - Βιογραφικό

Η συγγραφέας Φωτεινή Γ. Αρβανίτη Μαλανδράκη γεννήθηκε στο Πεταλίδι Μεσσηνίας και έκτοτε ζει στην Αθήνα. Είναι παντρεμένη και έχει μια κόρη.

Ασχολήθηκε με το εμπόριο και παράλληλα με διάφορες καλλιτεχνικές δραστηριότητες. Συμμετείχε σε μεγάλη χορωδία του Δήμου Χαϊδαρίου και έχει πάρει θεωρητικά μαθήματα μουσικής.  

Ήρθε σε επαφή με την υποκριτική τέχνη και εντάχθηκε ερασιτεχνικά. Έπαιξε σε  θεατρικές παραστάσεις ρόλους πρωταγωνιστικούς με μεγάλη επιτυχία!  

Επίσης, δοκιμάστηκε στο σενάριο. Έγραψε και σκηνοθέτησε μία παράσταση που αναφέρεται στη ζωή και τον βίο της Αγίας Φιλοθέης, η οποία παρουσιάστηκε στο Θέατρο «Μινωτής» στο Αιγάλεω και σε πολιτιστική εκδήλωση στους Αγίους Θεοδώρους Κορινθίας, με παιδιά του κατηχητικού, τα οποία της τα εμπιστεύτηκαν οι ιερείς της εκκλησίας.

Σε διαγωνιστική εκπομπή ακούστηκαν ποιήματά της από το Κρατικό Ραδιόφωνο και έγινε παρουσίαση από τηλεοπτική εκπομπή με πολύ καλές κριτικές. 

Επιπλέον, ποιήματά της δημοσιεύτηκαν σε εφημερίδες του Δήμου Χαϊδαρίου όπου και ζει μέχρι σήμερα. 

Έχει εκδώσει μια ποιητική συλλογή με τίτλο «Φεγγαρόφωτο» και υπό έκδοση είναι δύο νέα θεατρικά της έργα.

 

Βιβλία συγγραφέα

Ματωμένη Πανσέληνος

Ματωμένη Πανσέληνος

Η Ματωμένη Πανσέληνος, είναι μια ιστορία που εξελίσσεται στη δεκαετία του 60 σε κάποιο χωριό της Πελοποννήσου. Οι άνθρωποι εκεί, ζούσαν σε μια κλειστή κοινωνία υποκύπτοντας στους νόμους και στα πρέπει.

Έτσι και οι γονείς της Μαργαρίτας την καταδίκασαν να παντρευτεί τον βιαστή της, για να ξεπλύνουν την ντροπή, με αποτέλεσμα εκείνη να υπομένει τον εξευτελισμό και την ταπείνωση.