Τραγουδώντας ιστορίες με πολύτιμες αξίες

Το βιβλίο Τραγουδώντας ιστορίες με πολύτιμες αξίες, εξάπτει τη φαντασία των παιδιών, διευρύνει τους πνευματικούς τους ορίζοντες και πλημμυρίζει το μυαλό τους με πολύτιμες εικόνες αγάπης!

Τα βοηθά να γνωρίσουν καλύτερα τον εαυτό τους, να αποκτήσουν επικοινωνιακές δεξιότητες και να ανακαλύψουν τον καλύτερο τρόπο για να διαχειρίζονται τις δυσκολίες που συναντούν.

Οι δέκα ιστορίες του βιβλίου καλλιεργούν ποικίλες αξίες, μερικές από τις οποίες είναι η ισότητα, η δικαιοσύνη, η ενσυναίσθηση, η προσφορά.

Ακόμη, μεταδίδουν τα δικά τους μηνύματα.

Προάγουν την κατανόηση, τον σεβασμό στον συνάνθρωπο, την έμπρακτη φροντίδα, την εμπιστοσύνη στους γονείς, τη δύναμη της συγνώμης, την προστασία του περιβάλλοντος, την αγάπη μας για το βιβλίο, τη φιλοζωία.

Στο τέλος κάθε ιστορίας, προτείνονται θέματα συζήτησης εκπαιδευτικών και γονιών με τα παιδιά.

Τα τραγούδια που συνοδεύουν τις ιστορίες ψυχαγωγούν τα παιδιά με ευχάριστο και διασκεδαστικό τρόπο, ενεργοποιούν τις καλλιτεχνικές τους χορδές και πάνω απ’ όλα, γεμίζουν την ψυχή τους ομορφιά και αισιοδοξία!

Στο βιβλίο συμπεριλαμβάνεται CD με τα δέκα τραγούδια των ιστοριών.

Τραγουδώντας ιστορίες με πολύτιμες αξίες

Συγγραφέας : Σταυρούλα Βενιέρη

Το βιβλίο Τραγουδώντας ιστορίες με πολύτιμες αξίες,
στην Κυπριακή Βιβλιοθήκη

Το βιβλίο “Τραγουδώντας Ιστορίες με πολύτιμες αξίες”  με τα δέκα παραμύθια που περιλαμβάνει και τα τραγούδια που το συνοδεύουν, από τις 6 Φεβρουαρίου 2023, αξιολογήθηκε κατάλληλο για τις ανθρωπιστικές αξίες που καλλιεργεί και τα ουσιαστικά μηνύματα που μεταδίδει και κοσμεί τη συλλογή της Κυπριακής Βιβλιοθήκης.